Steaua nu a putut sa ii tina piept formatiei conduse de Dan Petrescu, Dinamo Moscova, duminica dupa amiaza, pierzand la limita, scor 1-2, un meci in care a condus prin golul inscris de Leandro Tatu in minutul 2, platind mai apoi tribut erorilor din defensiva pe fondul unui joc controlat de adversari.

Brazilianul Leandro Tatu si-a rasplatit antrenorul pentru titularizare cu un gol inscris inca din primele secvente ale intalnirii, la o pasa superba a lui Mihai Pintilii, peste intreaga defensiva pusa in scena de Dan Petrescu. Faza in care Tatu l-a driblat din preluare pe Shunin si a impins balonul in poarta pentru 1-0.

Revenit in teren dupa o accidentare de joc, Andrei Prepelita a sutat frumos din afara careului, intinzandu-l serios pe goalkeeperul rusilor in minutul 18.

Cinci minute mai tarziu, Sapeta putea transforma in gol lovitura libera acordata de Vlad Chiriches in urma unui fault asupra lui Kokorin, in timp ce Noboa a anuntat golul de 1-1 la o grava eroare in aparare a lui Andrei Prepelita. Dribling inutil in marginea careului propriu, nefructificat de ecuadorianul din lotul formatiei antrenate de Dan Petrescu.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.