Romania a fost invinsa de Polonia, scor 1-4, in primul meci amical sustinut de nationala condusa de Victor Piturca in aceasta iarna. Jucatorul Petrolului Gicu Grozav a fost autorul singurului gol inscris de tricolori. Infrangerea a survenit in urma a 45 de minute sub orice critica "reusite" de tinerii fotbalisti adusi la lot.

Cu un prim "11" format in principal din jucatori tineri (Lung jr - Matel, D. Grigore, Gaman, Al. Vlad - Nistor, Neagu - Chitu, N. Stanciu, Alexe - Grozav), nationala condusa de Victor Piturca nu a putut emite pretentii in fata polonezilor, incasand nu mai putin de patru goluri in prima repriza.

Pawlowski a deschis balul cu un sut plasat din interiorul careului, fara sperante pentru Silviu Lung jr (15), in vreme Teodorczyk, in doua randuri, minutele 24 si 28, a adus nationala Romaniei la scor de neprezentare. In prima faza, acesta a punctat nestingherit din marginea careului mic, pentru ca mai apoi sa urmareasca o minge ricosata din bara, la sutul lui Wawrzyniak, si sa o trimita in plasa din apropiere.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.