Laurentiu si Ana Maria Reghecampf au fost citati pentru noi audieri in dosarul de santaj deschis pe numele fostului impresar Dumitru Tudor, zis "Ciorba", prins in flagrant in timp ce lua de la acestia o suma de bani pentru a nu face publice presupuse fapte compromitatoare legate de cei doi.

Ana Maria si Laurentiu Reghecampf au fost chemati din nou la audieri de anchetatorii Politiei Sectorului 2, in dosarul in care Dumitru Tudor este cercetat in stare de libertate pentru acuzatia ca, in cursul anului trecut, a incercat sa-i santajeze, transmite MEDIAFAX.

In 18 octombrie 2012, Dumitru Tudor a fost prins in flagrant dupa ce a luat de la acestia 12.000 de lei, pentru a nu face, in cadrul unor emisiuni de televiziune, undele dezvaluri legate de presupuse infractiuni comise, in trecut, de sotia antrenorului Stelei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, dosarul lui Dumitru Tudor este aproape de finalizare, dar inainte de a fi trimis la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2, cu propunere de trimitere in judecata, mai este nevoie de o ultima audiere a sotilor Reghecampf, care au formulat denuntul.

Initial, cei doi fusesera citati pentru data de 24 ianuarie, insa nu s-au prezentat. Ca urmare, politistii i-au citat pentru a doua oara, iar acestia sunt asteptati saptamana viitoare pentru declaratii.

"Nu am reusit sa ajungem la Politie din cauza faptului ca atat eu cat si sotul meu am fost foarte ocupati. Sunt impresar FIFA, iar acum este perioada de transferuri. Ca urmare, am fost mai mult plecata in straintate, unde am negociat cu mai multi fotbalisti. Am vorbit cu sotul, iar saptamana viitoare, cand se intoarce cu echipa din cantonament, o sa ne prezentam impreuna la Politie ca sa rezolvam aceasta problema", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ana Maria Reghecampf.

Potrivit procurorilor, in cursul anului 2012, in repetate randuri, fostul impresar Dumitru Tudor a exercitat presiuni asupra sotilor Reghecampf, facand in cadrul aparitiilor sale in mass-media afirmatii denigratoare la adresa celor doi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.