Desi nu a fost convocat pentru partidele cu Polonia si Australia, Lucian Sanmartean nu este suparat si afirma ca va veni cu placere la echipa nationala atunci cand va fi convocat.

"Va dati seama ca imi doresc sa merg la echipa nationala. Evolutiile mele sunt cartea mea de vizita. Pot sa spun ca nu sunt certat cu domnul Piturca deoarece nu am intrat in conflict niciodata unul cu altul. Daca dansul crede de cuviinta ca are nevoie de mine la echipa, eu voi merge acolo", a declarat Lucian Sanmartean, potrivit vrn.ro.

De asemenea, mijlocasul clubului FC Vaslui spune ca nu s-a gandit niciodata la retragerea de la echipa nationala.

"Nu voi renunta niciodata la prima reprezentativa. Ce, eu sunt Chivu, ca sa ma retrag de la nationala? Nu am 100 de selectii la lot, ca sa trimit o hartie la FRF prin care sa-mi anunt retragerea! Daca voi fi convocat, voi veni cu mare placere la echipa nationala, daca nu, asta e, o sa-mi vad de treaba mea la echipa de club", a mai adaugat Sanmartean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.