Gica Popescu, fosta glorie a echipei nationale a Romaniei, a decis sa renunte la functia detinuta in cadrul Comisiei de Disciplina a UEFA, la un an si patru luni de la numirea sa in aceasta pozitie.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, ca Popescu i-a trimis o scrisoare prin care i-a solicitat sa fie suspendat din functie.

"Gica Popescu mi-a trimis ieri (n.red.- marti) o scrisoare prin care solicita sa ii fie suspendata pozitia de membru al Comisiei de Disciplina a UEFA, deoarece nu doreste sa fie afectata imaginea UEFA din cauza dosarului in care este implicat. Le vom comunica celor de la UEFA ca inlocuitorul lui Gica Popescu o sa fie Dumitru Mihalache", a declarat Sandu, potrivit mediafax.ro.

De asemenea, Mircea Sandu a dezvaluit ca Gica Popescu planuieste sa candideze pentru functia de presedinte al FRF.

"In martie-aprilie vrea sa-si expuna punctul de vedere si sa isi anunte candidatura la functia de presedinte. Eu il sustin. Prin ceea ce a facut in fotbalul romanesc si ceea ce face acum ca om de afaceri, e un prototip care poate candida cu toate sansele pentru functia de presedinte", a mai adaugat actualul lider al Federatiei Romane de Fotbal.

Gica Popescu a fost condamnat, in noiembrie, la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru inselaciune, in Dosarul Transferurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.