Imediat ce a ajuns in cantonamentul Stelei din Spania, Cornel Rapa s-a acomodat usor cu atmosfera si se declara fericit. Fundasul isi doreste sa castige campionatul cu Steaua si crede ca mutarea lui in Ghencea il va duce mai usor in echipa nationala.

"Normal ca sunt fericit si ma simt bine. Ma bucur ca s-au rezolvat problemele si am venit in cantonamentul echipei. Nu am asteptat mult. Domnul Becali mi-a promis ca se rezolva repede si asa a si fost. Imi doream sa ajung la Steaua, iar dumnealui a fost singurul care m-a sunat", a spus Cornel Rapa la primul interviu in cantonamentul Stelei.

Cornel Rapa recunoaste ca nu este la cel mai bun nivel cu pregatirea fizica, dar promite sa recupereze in scurt timp. "Cand nu te pregatesti in compania unei echipe, ci singur, cum am facut eu, e greu sa fii la acelasi nivel cu cei care se pregatesc in grup", a declarat fundasul, care isi doreste in acest an sa-si treaca in palmares inca un titlu de campion, cu Steaua, dupa cel obtinut cu Otelul Galati.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.