Dupa 1-2 cu Celtic si 1-1 cu FC Basel, cu gol primit in ultimul minut de joc, Steaua a reusit sa sparga seria ghinioanelor cu ocazia meciului amical disputat in compania lui Dinamo Kiev si incheiat cu scorul 2-0. Raul Rusescu si Cristi Tanase si-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Spre deosebire de ultimul meci disputat in compania elvetienilor de la FC Basel, incheiat cu scorul de 1-1, Laurentiu Reghecampf a operat trei schimbari in formula de start, aliniindu-i pe urmatorii: Cojocaru - Prepelita, Gardos, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Rusescu, Chipciu - Nikolici.

Prima jumatate de ora de joc s-a inscris perfect in coordonatele unei intalniri amicale, cu incercari timide din partea ambelor formatii.

Raul Rusescu avea sa anunte prima reusita a stelistilor, in minutul 24, cand a trimis moale, din interiorul careului, o minge liftata, care anunta pericol la poarta aparata de internationalul Oleksandr Shovkovskiy.

Opt minute mai tarziu, fostul atacant al Unirii Urziceni si-a amintit de ce este golgeterul Stelei si l-a invins pe goalkeeperul ucrainean cu un sut magnific, teleportat direct in vinclu.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.