Apar noi detalii despre Ion Tiriac si organizarea turneului de tenis Madrid Open.

Publicatia spaniola care a dezvaluit problemele la finalul lui 2012, Extraconfidencial, dezvaluie sambata si suma primita de roman din banii publici ai Primariei din Madrid. Se arata ca Tiriac a beneficiat de plati atat de la fostul primar Gallardon, cat si de la actuala primarita, Ana Botella. Un amanunt nou aduce in atentie ca platile au fost realizate de primari fara a avea acordul Consiliului Primariei. Implicarea lui Tiriac, cel putin la acest moment, este neclara sau aparent absenta din punct de vedere legal pentru ca la aceasta ora nu se cunoaste ce s-a intamplat cu banii incasati si cum au fost ei cheluiti de compania romanului.

In ultimii trei ani ani, compania lui Tiriac a facturat 103 de milioane de euro, iar an de an in ciuda crizei veniturile companiei au crescut: 30 de milioane de euro in 2009, 34 de milioane in 2010 si 37 de milioane in 2011, un profit total de 131.896 de euro. Intre timp, catre municipatitate s-au intors numai 2,3 milioane de euro dupa turneul de tenis din 2012.

Citeste articolul complet pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.