Steaua a inceput cu o infrangere campania de amicale din Spania, impotriva lui Celtic Glasgow, echipa calificata in optimile de finala ale Ligii Campionilor. Desi a controlat prima repriza si a deschis scorul prin Nikolic, Steaua a cazut dupa pauza, cand a primit doua goluri in doua minute.

Primul meci amical al Stelei din 2013 a fost unul cu un fotbal excelent aratat de cele doua echipe. Steaua a dat dovada de o mare pofta de joc, mai ales in prima repriza, iar stelistii au dat impresia ca sunt indragostiti de minge.

Elevii lui Reghecampf au pus stapanire pe meci inca din primele minute, au presat in continuu in jumatatea adversa, uneori chiar sufocant, reusind in multe momente sa tina in corzi formatia scotiana. Celtic a ajuns mai greu in jumatatea Stelei si mai rar in preajma portii lui Stanca, intrat in poarta din primul minut dupa ce Tatarusanu s-a accidentat la incalzire.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.