Nemultumit de transferurile facute de conducere, Petre Grigoras a decis sa incheie colaborarea cu Pandurii Targu Jiu.

Potrivit prosport.ro, tehnicianul a purtat, marti, o ultima discutie cu oficialii clubului si au decis rezilierea, de comun acord, a contractului.

"Sunt mandru de ce am realizat aici. Sper ca echipa sa isi indeplineasca obiectivul, sa joace intr-o cupa europeana, iar eu sa fiu invitat la festivitatea de premiere. O sa mai raman cateva zile la Targu Jiu, maine ma intalnesc cu baietii, sa ne luam "la revedere". Un lucru e cert: Pandurii nu va ramane fara antrenor, sunt convins ca domnul presedinte va alege bine si vor fi in continuare rezultate. Am considerat ca pentru binele echipei solutia cea buna e sa ne despartim. Din punct de vedere profesional nu m-am gandit la alta echipa. O sa vedem ce va fi: voi antrena din nou peste o saptamana, o luna sau 5 luni", a declarat Grigoras.

"Nu mi-a fost frica de obiectiv, eu am adus echipa aici. Am incredere in baieti si nu acesta a fost motivul pentru care am decis sa plec de la Targu Jiu", a mai adaugat tehnicianul.

ProSport scrie ca Ioan Andone, Augusto Ignacio, Ovidiu Stanga si Ionut Badea se afla pe lista finala a conducerii pentru inlocuirea lui Petre Grigoras pe banca tehnica a Pandurilor Targu Jiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.