Conducatorii clubului AC Milan vor face o oferta in perioada de transferuri din aceasta iarna pentru achizitionarea fundasului echipei AS Roma, Cristian Chivu, a anuntat ieri agentia italiana Sports. Sursa citata noteaza ca dupa infrangerea suferita sambata, in deplasare, scor 1-2, in fata formatiei Chievo Verona, diriguitorii gruparii milaneze s-au hotarat sa transfere un fundas in perioada de minimercato. "Milan pregateste o oferta adevarata pentru a-l transfera in aceasta iarna pe Chivu de la Roma", scrie Sports.

Aceeasi agentie noteaza ca si internationalul roman ar dori sa plece de la actuala sa echipa. "Chivu ar vrea sa paraseasca Roma, mai ales ca si suporterii l-au apostrofat ca este mai mult accidentat. Cu toate ca antrenorul Luciano Spalletti il considera indispensabil pentru proiectul de viitor al Romei, conducatorii clubului se gandesc tot mai mult la cedarea romanului", scrie Sports.

In alta ordine de idei, Cristian Chivu a fost considerat de agentia Datasport unul dintre cei mai slabi jucatori ai echipei AS Roma in meciul cu Lecce, scor 2-2, romanul fiind notat cu 5,5. "Chivu a facut un meci discret si din pacate a fost naiv la faultul in careu asupra lui Mirko Vucinici, care a dus la penalty-ul egalizator pentru Lecce", a comentat Datasport.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.