Antrenorul liderului Ligii 1, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca isi doreste ca Steaua sa isi asigure castigarea campionatului pana in etapa a XXIV-a.

"In 2013, vom incerca sa avem acelasi parcurs, sa castigam campionatul, daca se poate pana in etapa a 24-a. Asta e dorinta mea. Apoi, sa ne calificam mai departe in Liga Europa, iar in vara in Liga Campionilor", a declarat Reghecampf, potrivit prosport.ro.

De asemenea, antrenorul a precizat ca, desi dorea sa mai transfere cativa jucatori, este foarte multumit de lotul pe care il are la dispozitie.

"Sunt foarte multumit de lot, chiar daca nu am mai putut aduce un jucator, maxim doi, pe posturile pe care aveam nevoie. Mai asteptam sa ajunga Tatu in cateva zile. Am incercat sa acoperim postul de fundas dreapta, dar nu am reusit. Avem jucatori de valoare, iar acesti jucatori merita respect, nu trebuie sa vorbim foarte mult de achizitii. Am incercat sa rezolvam aceasta situatie, dar nu e niciun fel de problema. Pentru meciul cu Ajax pot juca cei din lot", a mai adaugat Laurentiu Reghecampf.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.