"Am avut ocazii, dar s-a judecat cu doua masuri. Nu vreau sa fac polemica, dar este mare pacat. Nu am nici un dubiu la penaltiul din ultimele cinci minute la McKain si rosul la Galdean. Imi pare rau sa o spun, dar trebuie sa judecam la fel. Sunt multumit de cum au evoluat jucatorii, i-am spus si lui Cristi Balaj dupa meci ca atunci cand lucrurile sunt clare sa le dea. Este pacat pentru baieti", a spus tehnicianul timisorenilor.

Gheorghe Hagi: "in primul rand as vrea sa-mi felicit jucatorii pentru meciul facut, pentru efortul dat pe un teren foarte greu. Meritam mai mult, dar am facut si greseli, la eliminarea lui Mansour, care a dezechilibrat meciul. Avem foarte multe de invatat, asta le-am spus si jucatorilor. Pacat ca mai erau doar cateva minute din meci. Nu ne pare rau, am stat bine in teren si cu un om in minus".

Tehnicianul a mentionat ca echipa sa trebuia sa aiba mai multa rabdare. "Am venit sa castigam. S-a vazut si pe teren, dar la acest meci am venit si cu cinci jucatori lipsa. Trebuie sa ne refacem pentru meciul de Cupa, dar din pacate nu mai am nici un varf, doar un baiat de 18 ani si trebuie sa ne adaptam si sa trecem de acest tur", a adaugat Gheorghe Hagi.