Carl Froch, campionul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, a dezvaluit ca revansa cu Lucian Bute "ar putea avea loc, dar nu prea curand".

Potrivit realitatea.net, Froch a anuntat ca primul sau meci din 2013 va fi impotriva detinatorului centurii WBA Mikkel Kessler.

"Promoterul meu, Eddie Hearn, munceste din greu, vorbeste cu promoterii lui Kessler si suna promitator. Sunt foarte aproape de o intelegere. Se pare ca lupta va avea loc in primavara anului viitor. E o lupta mare, asteptata de multa lume. Il vom aduce pe Kessler in Marea Britanie. Nu cred ca vom lupta la Nottingham, dar oricum voi fi acasa, asa ca e o revansa pe care sigur o pot castiga. Nu eram in cea mai buna forma cand am boxat prima data cu Kessler, dar acum lucrurile s-au schimbat si ati vazut asta cand i-am luat titlul lui Lucian Bute si cand am luptat cu Yusaf Mack. Acum ma gandesc la Kessler si la faptul ca trebuie sa fiu cel mai bun", a declarat Froch.

In ceea ce priveste revansa cu Lucian Bute, englezul a afirmat: "Este o lupta care ar putea avea loc, dar nu prea curand. Urmatoarea lupta va fi cu Mikkel Kessler, asta-i sigur!", a mai adaugat Froch.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.