Dinamo, ostenita dupa victoria cu TSKA, dar zgandarita de sansa de a termina turul ca lider. Poli, schioapa din cauza absentelor, insa biciuita de ambitia lui Hagi, obisnuit sa bata Dinamo, nicidecum sa piarda. De aici a pornit meciul.


Cu Zicu la pupitru, "cainii" au avut prima ocazie in minutul 9, la o faza la care Batranu s-a emotionat de revenirea in "Stefan cel Mare" si a dat pe langa minge, insa mijlocasul imprumutat de la Inter a sutat afara. Niculescu (19) l-a incercat pe Marius Popa, dar acesta a fost la post si a mentinut remiza. Poli nu s-a cantonat in aparare, ci a jucat deschis, Mansour lasand impresia ca poate surprinde apararea dinamovista, firava la contraatacuri. Violetii nu gasesc insa pasa luminoasa, iar ocaziile ii ocolesc. Sansa golului ii revine tot lui Zicu (27), dar acesta a adormit in drumul spre poarta si, dupa ce scapase singur, a fost ajuns de Velcea. Niculescu isi regleaza tirul, la fel si Vlad Munteanu (40), insa Popa are bun-simt si nu o mai incaseaza ca-n primavara, cand a luat un gol bun de difuzat la Revelion.

Repriza a doua incepe in acelasi ritm. Dinamo si Poli sunt dispuse sa joace, dar le e greu sa se departajeze pe tabela si din cauza terenului devenit intre timp o batatura murdara. Andone e trimis in tribuna, Grigorie (65) trage in Popa, Mansour (74) e eliminat, McKain (85) iroseste o ocazie la un corner, iar meciul parea a se termina remiza. S-a rasculat insa Bratu (89), care, dupa ce ratase penibil, a inscris cu o lovitura de cap, trimitand Timisoara la colt si Dinamo in fotoliul de campioana de toamna.