Steaua a castigat cu 2-0 meciul din Ghencea cu Astra, prin golurile marcate de Cristi Tanase si Andrei Prepelita. Astra Giurgiu s-a vazut mai putin pe teren intr-un meci dominat pe gazon de stelisti si in tribune de bulgareala suporterilor ros-albastrilor.

Sub o ploaie de bulgari care n-a mai contenit sa cada din tribune, in ciuda apelurilor facute de jucatori, crainicul stadionului sau oficialii Stelei, echipa din Ghencea n-a avut nicio emotie in prima repriza cu Astra. Meciul, vazut ca o finala veritabila a primei parti a campionatului, a fost de fapt o intalnire intre o echipa care cauta cu orice pret victoria si cele trei puncte si o echipa axata doar pe aparare.

Steaua a castigat cu 2-0 meciul din Ghencea cu Astra, prin golurile marcate de Cristi Tanase si Andrei Prepelita. Astra Giurgiu s-a vazut mai putin pe teren intr-un meci dominat pe gazon de stelisti si in tribune de bulgareala suporterilor ros-albastrilor. In urma acestei victorii, echipa lui Reghecampf se distanteaza la 10 puncte in fruntea clasamentului.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.