Conducerea tehnica a Stelei le cere jucatorilor sa se concentreze si pentru meciul cu FC Vaslui, asa cum au facut-o cu Halmstads, pentru a evita un pas gresit in fata lanternei rosii a campionatului. Secundul lui Oleg Protasov, Stefan Stoica, crede ca echipa lui Rednic este imprevizibila. Partida cu FC Vaslui din ultima etapa a turului nu genereaza prea multa ingrijorare in rindul suporterilor stelisti. Moldovenii au avut pina acum un parcurs catastrofal, in ciuda faptului ca au transferat mai multi fotbalisti care in urma cu citeva sezoane erau vedete in Divizia A. Conducerea tehnica a ros-albastrilor face tot posibilul ca sa-i motiveze pe fotbalisti pentru a nu se mai produce accidente gen Gloria.

"Nu este un meci usor, asa cum cred multi. Eu si Oleg le-am zis baietilor ca trebuie sa facem inca un efort pentru a termina acest tur linistiti. Vom avea apoi citeva zile de pauza, dupa care vom merge la Berlin sa jucam o partida frumoasa. Ar fi o satisfactie deosebita sa terminam pe locul intii atit in Divizia A, cit si in grupa UEFA", a spus secundul Stefan Stoica.

Acesta nu este prea incintat de faptul ca moldovenii nu au nici o victorie pina acum. "Echipele de genul acesta sint periculoase. Nu trebuie sa-i desconsideram. Din punctul meu de vedere, FC Vaslui este o formatie la fel de buna ca si celelalte", a completat Stoica. Jucatorii sint de aceeasi parere. "Intilnim o echipa care poate pune probleme. Depinde de noi sa facem un meci bun ca sa avem o vacanta linistita", a spus Victoras Iacob.

Lovin sau Radoi?

Pentru partida cu FC Vaslui, antrenorul Stelei, Oleg Protasov, se gindeste si la varianta menajarii lui Mirel Radoi, care a facut eforturi mari sa evolueze in partida cu Halmstads. In locul capitanului este posibil sa intre titular ex-bacauanul Florin Lovin.

Grijile lui Flemi

Antrenorul ultimei clasate din Divizia A, Mircea Rednic, nu-si pune mari sperante in meciul de miine cu Steaua. "Un punct in Ghencea face cit sase din alte partide. Noi mergem sa jucam si imi doresc ca baietii sa se miste bine, iar la final sa iesim cu fruntea sus de pe teren", a spus tehnicianul Vasluiului. Doi dintre jucatorii oaspetilor, Falemi si Claudiu Raducanu, au evoluat in trecut in tricourile ros-albastrilor, iar acum se intorc pentru prima oara in Ghencea ca adversari.

Raducanu, golgeterul Stelei de acum trei ani, a admis ca meciul de miine este unul foarte important pentru el, dar a refuzat sa spuna mai multe. In schimb, Nana Falemi a declarat: "Ma incearca doua sentimente contradictorii. Pe de o parte este vorba despre placerea de a juca in Ghencea, pe care nu o ai nicaieri in Romania, iar in al doilea rind, am o stringere de inima, pe care nu am voie sa o arat". Fostul internat ional camerunez are si alte motive de a considera reintoarcerea in Ghencea ca fiind deosebita, deoarece pe acest stadion a debutat in Divizia A.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.