Giovani a lasat sa se inteleaga ca scaunul lui Andone nu este batut in cuie si ca acesta ar putea sa paraseasca echipa.

Cind a venit vorba de postul antrenorului, Giovani nu a mai fost la fel de transant ca pina atunci. "Cu Ando am o relatie excelenta", a debutat presedintele executiv, dar acesta a fost doar inceputul. Continuarea ii poate da motive de ingrijorare tehnicianului: "Contractul ii expira in vara. Pina acum nu s-a pus in discutie prelungirea intelegerii. Dupa meciul cu Marseille, se va face o analiza a activitat ii sale si se va lua o decizie in acest sens".

Consecvent ideii sale, de scadere a salariilor si crestere a bonusurilor, Becali spune ca ii va propune si Falcosului aceeasi schema. Recunoaste totusi ca, in paralel, cauta si solutii pentru inlocuirea lui: "Poate in iarna o sa-mi ceara 500.000 de dolari. Eu n-am de unde sa-i dau atit. Asa ca mi se pare normal sa am variante de rezerva". Nu recunoaste ca l-a cautat pe Sabau, desi presedintele bistritean, Jean Padureanu, sustinea contrariul.

"Nu l-am sunat. Il iau in calcul, dar mai are multe de demonstrat pina sa merite postul. Momentan nu cred ca este inca pregatit sa antreneze o echipa atit de mare ca Dinamo", a declarat Becali. Acesta a mai afirmat ca nu exclude nici aducerea unui antrenor strain. De altfel, aceeasi atitudine a avut-o si in problema prelungirii contractului lui Florentin Petre. "Si la el ma gindesc, la juca tori care sa-l suplineasca. Asta in eventualitatea in care nu va accepta intelegerea pe care i-o propun si va dori sa plece. Eu nu am cum sa-l retin", a sunat declaratia fostului impresar.

Petre nici nu vrea sa auda

Cind a auzit de declaratiile lui Giovani de la conferinta de presa, despre scaderea contractelor si cresterea primelor, Florentin Petre, primul vizat de afirmatie, a avut o atitudine transanta. "Da, cred ca este o masura buna pentru club, mai ales pe termen lung. Dar mie sa nu-mi propuna asa ceva, pentru ca eu nu o sa accept niciodata", a declarat sec capitanul trupei din Stefan cel Mare.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.