Dinamo s-a impus cu 4-2 in meciul din Stefan cel Mare cu Turnu Severin, meci in care oaspetii au deschis scorul. Dinamo a egalat pana la pauza si a inscris de inca trei ori in repriza a doua, cand Severinul a ramas in inferioritate numerica si a mai marcat doar un singur gol.

Fara sprijinul unui public numeros, Dinamo a inceput timid meciul cu Severinul din Stefan cel Mare. Elevii lui Dorinel Munteanu si-au dat drumul mai greu la joc si au fost surprinsi de o formatie oaspete, mult mai hotarata si ami constienta despre ceea ce are de facut.

Severinul a dominat startul de meci nu doar la capitolul posesie. Elevii lui Nicolo Napoli au fost mai incisivi si mai preocupati de constructie, aratandu-si tot mai mult coltii in ofensiva, iar in minutul 15 au deschis scorul. Neacsa a obtinut un penalty din partea arbitrului Catalin Popa si tot el l-a executat pe Balgradean de la punctul cu var.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.