Fostul atacant al echipei nationale a Romaniei, Viorel Moldovan, a vorbit despre atitudinea managerului general al Stelei, Mihai Stoica.

Potrivit gsp.ro, Moldovan este de parere ca, din cauza "tampeniilor pe care le tot zice", Mihai Stoica isi pune viata in pericol.

"Din tot ce am vazut pana acum, eu cred ca Mihai Stoica e in mare pericol sa sfarseasca tragic. Traim in Romania si la cate a spus si la cate a facut, va gasi un nebun pe strada care il va pune la punct, saturandu-se si el de tampeniile pe care le tot zice si pe care le tot face. Si LPF ar trebui sa se sesizeze in cazul lui si sa ia masuri", a declarat Moldovan.

Replica managerului general al Stelei nu a intarziat sa apara. Stoica se declara dezamagit de aceste afirmatii si spune ca isi va cumpara "o vesta antiglont".

"Credeam ca sunt prieten cu Viorel Moldovan, se pare ca n-am fost eu atent si nu eram. Zice ca o sa sfarsesc tragic. M-am speriat grav si mi-am facut comanda pe ebay pentru vesta, dar nu stiu unde sa comand pantaloni antiglont", a declarat Mihai Stoica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.