Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca fotbalul din Romania este "pe marginea prapastiei" si ca, din cauza datoriilor, sase patroni de club din Liga 1 vor sa se retraga din fotbal.
"Eu zic ca la anul nu vom strange 18 echipe in Liga I, nu cred. Si nu din cauza licentierii, pentru ca pe asta o poti dribla. Sa nu fim cumva obligati sa facem 14 echipe chiar din vara. Asta ma tem ca se va intampla. Fotbalul e pe marginea prapastiei acum. Nu vreau sa dau nume, dar sunt sase patroni care vor sa se retraga din fotbal. Eu incerc sa ii conving, sa le spun ca nu e bine. Dar unul, de exemplu, imi spune: «Stai putin, am bagat 17 milioane de euro, banii mei, nu m-a ajutat nimeni. Iar acum au venit mascatii peste mine, familia si copiii imi tremura, ce fac, ma duc la puscarie pe banii mei?». Asta imi spun ei, eu ce sa le zic, ca fac eu, ca vorbesc eu, ca dreg eu... Dar sunt caine surd la vanatoare. Astea sunt lucruri care se pot rezolva doar la nivel de premier sau presedinte de tara. Dupa alegeri, bineinteles", a declarat Dragomir, potrivit prosport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.