Antrenorul clubului Dinamo Bucuresti, Dorinel Munteanu a declarat ca nu a fost niciodata de acord cu arbitrii straini. De asemenea, tehnicianul a afirmat ca elevii sai sunt pregatiti si pentru penalty-uri, dar spera sa nu se ajunga la lovituri de departajare.

"Cei de la CFR nu pun presiune pe noi, jucatorii isi doresc sa nu citeasca nici ziarele pentru ca e important ca randamentul lor sa nu fie influentat in niciun fel. Sunt lucruri normale in campionatul intern de a cere arbitrii straini. Eu cred ca cel mai important este jocul. Eu nu am fost niciodata de acord cu arbitrii straini. Nici cat eram la Galati. Nu stiu care ar fi avantajul, pentru ca sub nicio forma nu vin la noi arbitrii de calitate. Avem multe meciuri in care arbitrii au stricat jocul. Eu dau credit arbitrilor din Romania. Se exagereaza in ceea ce priveste arbitrajul, sunt convins ca nu vor fi probleme", a declarat Munteanu, potrivit gsp.ro.

"CFR are un avantaj pentru ca joaca pe terenul propriu. Sigur ca am pregatit jucatorii si pentru penalty-uri, e o competitie in care te poti califica si asa. Alta varianta decat victoria nu avem, cu egal nu merge sa ne calificam", a mai adaugat antrenorul "cainilor".

Partida cu Dinamo Bucuresti, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, este programata miercuri, incepand cu ora 20:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.