Dupa ce presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat ca multe cluburi din Liga 1 se confrunta cu probleme financiare si este posibil sa nu primeasca licenta pentru sezonul viitor, Nicolae Manea a declarat ca o reducere a numarului echipelor din Liga 1 ar putea avea loc chiar din iarna.

"La oamenii saraci, nici boii nu trag. Ne indepartam tot mai mult de prima liga. Sa stiti ca mare lucru nu am ce sa le reprosez jucatorilor, pentru ca oricat as incerca eu sa-i motivez, au si ei problemele lor. Avem un lot destul de mic. Au disparut 10 jucatori, precum Szukala, Achim, Frasinescu, Muresan, jucatori cu care am scapat de retrogradare. Am adus niste jucatori din ligile inferioare cu care am promovat la pas. Eram constient ca in Liga 1 o sa avem probleme. L-am adus pe Ayza, un jucator de la o echipa care a retrogradat, liber de contract, pe un salariu mic. Atat poate si el", a declarat antrenorul Gloriei Bistrita, potrivit prosport.ro.

De asemenea, Manea a afirmat ca Gloria s-ar putea desfiinta chiar in aceasta iarna si a oferit exemple de ale echipe care ar putea avea aceeasi soarta.

"Poate dorinta conducatorilor de a face 14 echipe s-ar putea indeplini mult mai repede. Ar putea disparea echipe precum Clujul si Severinul, dar sa nu va mire ca se poate sa apara si alte echipe. In pauza o sa spun si eu daca mai putem continua, dar sa nu va mire daca echipa se va desfiinta", a mai adaugat antrenorul Gloriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.