Desi a deschis scorul din penalty prin Viorel Dinu, Universitatea Cluj nu a rezistat in derby-ul cu rivala CFR Cluj. Echipa din Gruia a egalat dupa pauza prin Rui Pedro si a trecut in avantaj prin golul lui Bjelanovic, dupa ce U Cluj a ramas in inferioritate numerica.

Cu un lot decimat si serioase probleme la nivelul conducerii, U Cluj parea echipa condamnata in duelul cu rivala din Gruia de pe Cluj Arena. Fanii sepcilor rosii n-au renuntat sa creada in sansa favoritilor lor si i-au impins permanent de la spate, aportul publicului facand ca Universitatea sa joace fara presiune.

In minutul 20, Alex dos Santos a centrat in careu, unde mingea l-a lovit in mana peNuno Diogo, iar arbitrul Barsan a acordat penalty pentru U Cluj. Viorel Dinu a transformat cu siguranta de la punctul cu var si a deschis scorul pentru gazde, avantaj care s-a pastrat pana dupa pauza.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.