In baza unui protocol AFAN-FRF, fostul atacant si actualul mare vanator-pescar, Jean Vladoiu, a fost propus ca membru al Comisiei de disciplina. Nu stiu daca nu cumva ideea reprezinta un fel de caruta asezata inaintea cailor (din cate am inteles, Jean inca n-a spus nici da, nici ba, cu referire la venirea sa in echipa federala), dar asta are mai putina importanta; pesemne ca, vorba lui Marin Preda, ei indeei, s-or fi inteles cumva, de-au avansat propunerea.

Presupun, deci, ca Jean se mai fasoleste nitel, dupa care va accepta.Temerea mea e alta. Cum va fi primit si de presa, si de marele public, eventualul disciplinar Vladoiu, din moment ce el a ramas in amintirea publicului ca un veritabil tatic al recalcitrantilor. Daca Mitica Dragomir a recunoscut ca el e tata smecherilor, si Jean, altminteri un tip fair-play, va fi de acord ca nu acesta e costumul care i-ar veni cel mai bine. Sau, cel mult, ar fi potrivit in masura in care, uneori, si fosti hoti de anvergura au devenit ulterior cei mai ai dracului politisti.

Jean, un tip vertical si cu multa personalitate e, fara indoiala, de cooptat intr-o comisie. In cazul in care, finalmente, el va accepta, ma intreb insa daca aceasta n-ar trebui sa fie, bunaoara, cea pentru Statutul jucatorului. Acolo se plang unii ca ar trena destule mici-mari suferinte si ar fi nevoie de un incoruptibil.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.