Echipa Rapid Bucuresti va efectua in aceasta iarna doua stagii de pregatire in Turcia si unul la Poiana Brasov, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene. Componentii formatiei Rapid isi vor relua pregatirile in vederea noului sezon pe 10 ianuarie, dupa o luna de vacanta, si vor efectua a doua zi vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva. In dupa-amiaza zilei de 11 ianuarie giulestenii vor pleca la Poiana Brasov pentru un stagiu de pregatire care va dura pana pe 16 ianuarie, cand este programata revenirea in Capitala.
FC Rapid va efectua, in perioada 19-30 ianuarie, un turneu de pregatire in Turcia. Intre 30 ianuarie si 14 februarie antrenamentele vor avea loc la baza Pro Rapid, iar pe 15 februarie va incepe cel de-al doilea stagiu de pregatire din Antalya, la Topkapi. In cele doua turnee din Turcia, Rapid va disputa cate patru meciuri amicale.
Gruparea giulesteana i-a achizitionat pana in acest moment pe Mugurel Buga de la FC Brasov si pe Marius Postolache de la Unirea Sannicolau Mare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.