Desi oficialii dinamovisti au declarat ca il vor lasa pe Florentin Petre sa plece din Stefan cel Mare, sansele acestuia de a se transfera peste hotare scad pe zi ce trece. Dupa refuzul celor de la GAK Gratz si inasprirea regulilor FIFA, tot mai putine echipe din strainatate sunt dispuse sa riste, transferand un fotbalist care a suferit de hepatita de tip C.

Cum in momentul de fata nu exista nici o oferta concreta pentru capitanul "cainilor rosii", oficialii dinamovisti i-au pregatit mijlocasului o prelungire a contractului, dar si o dublare a salariului. Astfel, in cazul in care Florentin Petre nu se va desparti de Dinamo, el va deveni cel mai bine platit jucator din Divizia A, urmand sa primeasca un salariu de 200.000 de dolari pe an. El il va putea egala cu aceasta suma pe Aliuta, care a avut un asemenea salariu in perioada in care a evoluat in Ghencea. In acest moment, cel mai bine platit fotbalist care joaca in Romania este stelistul Dorinel Munteanu care are un salariu de 180.000 de dolari.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.