Noul antrenor al celor de la Dinamo, Dorinel Munteanu, a declarat ca este gata sa aduca echipa in lupta pentru primele locuri. De asemenea, fostul tehnician al clubului Otelul Galati a afirmat ca echipa din Stefan cel Mare are un lot valoros pentru Liga 1.

"Este o zi foarte importanta. Ma intorc la echipa la care am facut performanta, la echipa care mi-a deschis drumul catre fotbalul din Vest si catre echipa nationala. E o noua provocare. Sunt convins ca vom readuce Dinamo unde a fost cu putin timp in urma. Nu am venit sa vand iluzii. Am de gand sa investesc tot ce am invatat in fotbal la echipa care m-a consacrat", a declarat Munteanu, potrivit prosport.ro.

"Nu discut despre transferuri, consider ca Dinamo are un lot valoros, trebuie sa scoatem maxim din jucatorii pe care ii avem. Consider ca avem un lot valoros pentru Romania. Doresc sa redau increderea individuala si la echipa baietilor de la club. Acesta e primul lucru pe care am de gand sa-l fac la Dinamo. Sunt convins ca baietii ma inteleg ce le cer, eu vreau maximum. Nu ma intereseaza jumatatile de masura. E echipa care m-a lansat si conteaza foarte mult pentru mine. Prima echipa nu se uita", a mai adaugat noul antrenor al "cainilor".

Citeste si: Dorinel Munteanu, noul antrenor al clubului Dinamo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.