Universitatea Cluj a fost invinsa cu 2-1 in meciul de pe teren propriu cu Rapid din etapa 15.

Rapidul nu a pornit cu prea multa convingere in meciul de pe Cluj Arena, Universitatea fiind echipa care a controlat ostilitatile. Chiar daca s-a aflat aproape in permanenta pe parcursul primei reprize la carma jocului, acest lucru nu a ajutat echipa clujeana si in ofensiva, cele mai mari probleme aparand la pasa decisiva si la finalizare, scrie OnlineSport.ro.

Rapidul a stat excelent la cutie, a aparut rar in ofensiva, dar si cand a atacat cu mai multa inspiratie a lovit decisiv. In minutul 26, giulestenii si-au surprins adversarii nepregatiti, o centrare pentru Teixeira a ajuns cu noroc la Herea, iar acesta a tras fara sa stea prea mult pe ganduri pe sub Balauru la coltul lung.

Fara sa fie un meci cu multe faulturi sau cu intrari violente, intalnirea s-a lasat si cu doua eliminari, ambele in minutul 57, dupa un meleu general intre jucatorii celor doua formatii. Victime au cazut Daniel Pancu si Alex dos Santos, care s-au dus mai repede la vestiare.

Citeste mai mult pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.