Un joc intelgient pe contraatac și o defensivă bine așezată în teren pe final de meci au adus victoria Stelei în deplasarea din Norvegia, scor 2-1 cu Molde.

Frigul patrunzator din Norvegia a turnat parca plumb in ghetele stelistilor, care in prima repriza n-a aratat un fotbal foarte inspirat. Cu toate acestea, stelistii au reusit sa inscrie de doua ori pana la pauza. Steaua a jucat fara emotii in prima parte, cu exceptia a zece minute de joc cand gazdele au dominat. In rest, Steaua a tinut bine mingea si a avut patru suturi pe poarta din care doua goluri, asa cum a aratat statistica la finalul primei parti, potrivit OnlineSport.ro.

Un prim sfert de ora echilibrat a fost urmat de o perioada mai buna a norvegienilor, care au impins tot mai mult jocul spre poarta lui Tatarusanu. Steaua in schimb a pastrat de partea ei arma contraatacului, una care s-a dovedit castigatoare.

Citeste mai mult pe OnlienSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.