Cele opt echipe calificate in sferturile de finala ale Cupei Romaniei si-au aflat adversarele, in urma tragerii la sorti de marti, de la Casa Fotbalului.

Dinamo, detinatoarea trofeului, se va lupta cu CFR Cluj pentru un loc in semifinale, in timp Rapid va da piept cu Astra Giurgiu.

Toate meciurile din sferturile Cupei Romaniei:

Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna

Rapid Bucuresti - Astra Giurgiu

Ceahlaul Piatra Neamt - Otelul Galati

CFR Cluj - Dinamo Bucuresti

Potrivit site-ului FRF, sferturile de finala se vor desfasura in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenul primului club extras, in ziua de 28 noiembrie, cu incepere de la ora 13:30. Exceptie vor face jocurile televizate in direct, acestea urmand sa fie programate, de Comitetul de Urgenta al FRF, in zilele de 27/28/29 noiembrie, dupa caz.

Semifinalele vor avea loc in doua manse (12 decembrie 2012 si, respectiv, 17 aprilie 2013), prima echipa extrasa urmand sa joace turul pe teren propriu.

Semifinala 1: Ceahlaul/Otelul - Petrolul/Concordia

Semifinala 2: CFR/Dinamo - Rapid/Astra

Finala, in organizarea FRF, se va disputa la data de 1 iunie 2013. Marti, prin tragere la sorti, s-a stabilit ca echipa castigatoare a semifinalei 1 sa fie considerata echipa gazda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.