Pugilistul Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, intr-un meci desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal.

Acesta este primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai.

Lucian Bute, in varsta de 32 de ani, a intrat in ring acompaniat de piesa trupei U2, "Where the streets have no name", fiind aclamat de cei aproximativ 13.000 de spectatori aflati in arena.
Rusul a intrat in arena pe muzica trupei Pink Floyd, scrie MEDIAFAX.

In urma acestei victorii, Bute a devenit detinator al centurii NABF la categoria semigrea. Gracev (12-0-1, 8 KO) era campion NABF la semigrea si mai practica si kickboxing, unde are un bilant de 17 victorii si doua infrangeri.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea, el pierzand centura IBF.

''Sunt foarte, foarte fericit. A fost un meci destul de greu, un adversar puternic, agresiv, a lovit cu ambele brate. Per ansamblu am controlat lupta, a fost o victorie muncita, frumosa. Dupa infrangerea cu Carl Froch, pot sune ca Lucian Bute a revenit in ring. Daca pierdeam acest meci, era foarte greu sa ma ridic. Dupa aceasta victorie frumoasa, sunt fericit. Mi-am recapatat increderea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize. Imi doresc revansa cu Froch, mai ales ca nu a fost Lucian Bute la Nottingham. Am aratat ca pot sa si primesc lovituri dure, dar am reusit sa revin in meci'', a declarat Bute la Money.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.