Ioan Becali, presedintele clubului Dinamo Bucuresti, a iesit din "sillenzio stampa" in direct la radio Total Sport FM 92,7 Mhz.

Acesta a vorbit in exclusivitate cu reporterul TotalSport, Andrei Dicu, despre sansele "alb-rosilor" de a accede in primavara europeana.

Va este teama de meciul cu TSKA?

E un meci important pentru noi. Ne jucam calificarea si prima parte a campionatului, practic.

Credeati ca Dinamo va ajunge sa transeze calificarea cu cele mai dificile echipe din grupa, TSKA si Olympique ? Dinamo a pierdut puncte importante cu Hereenven si Levski.

Eu nu credeam ca vom pierde nici cu Fc Arges sau cu Fc National, asa cum nu cred ca toate cele trei echipe ale noastre ar putea fi eliminate. Speram ca toate trei sa mearga mai departe. Am pierdut acasa cu Fc Arges, nu ne-am revenit si acum avem un meci mporatnt cu care ne putem salva aceasta jumatate de sezon.

Ce credeti ca a dus la toate aceste meciuri din ultima perioada cand Dinamo n-a mai aratat forma de la inceputul Campionatului?

Nu va pot spune mai multe. Chiar astazi am iesit dintr-un sillenzio stampa lung de 3 luni de zile. Mai multe amanunte veti primi vineri, la o conferinta de presa unde vom discuta mai multe lucruri, adevaruri pe care suporterii au dreptul sa le afle de la o sursa oficiala.

Ce credeti ca va face Dinamo maine seara?

Dinamo va juca pentru victorie. Si TSKA va face la fel pentru ca un egal nu convine nici unei echipe. Noi mai avem posibilitatea unei victorii la Marseille, dar e greu de realizat. Maine o sa se joace care pe care. Si in cazul unei victorii, speram ca Levski sa piarda cu Olympique, pentru ca meciul din Franta sa nu mai insemne meci cu miza si sa jucam doar pentru onoarea noastra. Dar depinde de ce vor arata, maine, jucatorii nostri pe teren. Eu fac un apel tuturor suporterilor dinamovisti sa vina la stadion sa incurajeze echipa, daca au ganduri bune. Daca au de gand sa rupa scaune, sa injure si apoi sa avem sa avem terenul suspendat, ii rog sa stea acasa, la televizor.

Cum comentati la incidentul de aseara de la Saftica? Cum e posibil ca 20 de suporteri sa intre intr-o baza militara?

Fanii ar fi trebuit sa ia legatura cu purtatorul de cuvant sau cu mine si sa ma anunte vor sa dialogheze cu antrenorul si cu jucatorii si nu era nici o problema. Ceea ce au facut demonstreaza ca cele intamplate la Sofia nu au fost lectii pentru ei. De cand am venit la Dinamo le-am dat fanilor doar minimul necesar, insa daca vor continua asa voi elimina si acest minim si Dinamo va avea doar tribuna est, vest, nord si sud. Ne vom delimita de aceste elemente care nu fac nici un bine.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.