Marti s-au disputat primele trei partide din optimile de finala ale Cupei Romaniei. Astra Giurgiu, Petrolul Ploiesti si Rapid sunt primele formatii care si-au asigurat un loc in sferturi.

Potrivit mediafax.ro, Astra Giurgiu a dispus fara prbleme de CS Turnu Severin, scor 5-1. Golurile au fost marcate de Distefano ('10), Seto ('68), Budescu ('70, '73) si Yahaya ('79) pentru Astra, respectiv Olah ('20) pentru CS Turnu.

Cosmin Contra a debutat cu victorie pe banca tehnica a celor de la Petrolul Ploiesti. "Gazarii" s-au calificat in sferturi dupa ce au invins formatia FC Brasov, scor 2-0. Au marcat Cristea ('1) si Bokila ('63).

In ultimul meci al zilei, Rapid si-a asigurat un loc in sferturile de finala dupa o victorie usoara impotriva celor de la Delta Tulcea, scor 4-1. Pentru alb-visinii au marcat Miselaricu ('4 - autogol), N. Cretu ('22 - autogol), Goga ('24) si Pancu ('90+4), in timp ce Florea ('40 - penalty) a marcat golul de onoare pentru Delta.

Miercuri si joi se disputa si restul partidelor din optimile de finala ale Cupei Romaniei.

Miercuri

Ceahlaul Piatra Neamt - Gaz Metan Medias, ora 18:30, Pro TV

CFR Cluj - FC Botosani, ora 18:45, DigiSport

Concordia Chiajna - Steaua Bucuresti, ora 21:30, DigiSport

Joi

Otelul Galati - CF Braila, ora 18:45, DigiSport

Pandurii Targu Jiu - Dinamo Bucuresti, ora 21:30, DigiSport


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.