Ioan Andone si Florentin Petre au povestit cum s-au trezit cu fanii furiosi in cantonament

Pregatirea ros-albilor pentru confruntarea cu TSKA Moscova a fost perturbata de un incident incredibil petrecut marti seara. Fanii au intrat cu forta in cantonamentul de la Saftica, i-au certat pe jucatori si au aruncat cu banane in ivorianul Mariko Daouda! Daca Nicolae Badea l-a vizitat personal pe Daouda si l-a convins sa ramana in cantonament pentru meciul cu rusii, ieri, Gigi Netoiu, Ioan Andone si Florentin Petre au comentat si ei incidentul de la Saftica si au condamnat gestul suporterilor. "Este regretabil ca fanii nostri au ales o asemenea modalitate pentru a discuta cu jucatorii. O sa facem o investigatie si vom afla cum au intrat in cantonament", a spus Netoiu.

"Va spun eu ce s-a intamplat. In timp ce conduceam sedinta de antrenament, capitanul care pazeste intrarea de la Saftica a venit la Manu (n.r. - antrenorul cu portarii) si i-a zis ca 50 de suporteri sunt la poarta. I-am zis capitanului sa le transmita fanilor ca la finalul sedintei de pregatire eu si Florentin Petre vom merge la ei. Dupa zece minute insa, ne-am trezit cu suporterii langa terenul de antrenament! Nu ne-au injurat. Au scandat 'Hai Dinamo!>>, dupa care a urmat un dialog civilizat in care ne-au cerut sa batem TSKA", a dezvaluit Andone. "S-a exagerat! Nu e normal sa intre suporterii in cantonamentul echipei, fiindca acolo este casa noastra", a spus si capitanul Florentin Petre.

Andone, Petre si Netoiu au luat apoi apararea ivorianului Daouda, cel mai vehement fiind ultimul: "Marko Daouda, pardon, Mariko, a comis greseli omenesti! Chiar daca a facut niste erori, el voia sa dea totul. Daouda nu va pleca de la Dinamo si poate sa faca parte chiar din primul 11".

Analiza, dupa terminarea sezonului

Viitorul antrenorului Ioan Andone pe banca tehnica a lui Dinamo va fi stabilit abia dupa terminarea sezonului. "Ando nu este genul de antrenor care sa se cramponeze de scaun. Sigur ca cineva va trebui sa raspunda pentru evolutiile echipei, dar nu numai antrenorul este de vina, ci si jucatorii", a afirmat ieri Gigi Netoiu, unul dintre actionarii gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. "Comandantul" a precizat ca pana in acest moment nu s-a luat legatura cu nici un alt antrenor pentru a prelua echipa, deci nici cu Ioan Ovidiu Sabau. "Din cate stiu, nici Giovani nu a vorbit cu Sabau. Dupa cele trei partide care au mai ramas de disputat vom face o analiza, iar Ando va prezenta un raport despre tot ce s-a petrecut la echipa", a mai spus Netoiu. Andone a adaugat ca el doreste sa-si duca pana la capat contractul, care va expira la vara.

Vedeta rusilor, Vagner Love, iubeste femeile

Delegatia celor de la TSKA Moscova a sosit ieri dupa-amiaza la Bucuresti. Rusii au deplasat pentru partida cu Dinamo un lot de 21 de jucatori, din care fac parte vedetele Daniel Carvalho si Vagner Love (foto). Ultimul, pe numele sau adevarat Vagner Silva da Souza, este poreclit "Love" dupa ce pe vremea cand evolua la Palmeiras a fost prins in camera cu o femeie inaintea unui meci! Brazilianul a fost foarte bine dispus la sosirea pe Aeroportul Baneasa si a dialogat in limba spaniola cu jurnalistii romani. "Sper sa facem un meci mare cu Dinamo. Nu cunosc problemele interioare ale acestui club. Daca romanii spun ca meciul de maine (nr. - azi) este ultima lor sansa de calificare, eu cred ca situatia este la fel si in cazul nostru", a spus atacantul.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.