La cateva zile dupa ce Ioan Andone a plecat de pe banca tehnica a celor de la CFR Cluj, oficialii clubului din Gruia au anuntat ca gasit un nou antrenor.

Potrivit prosport.ro, Paulo Sergio este noul antrenor al CFR-ului. Portughezul a semnat un contract pe 8 luni si va avea ocazia sa demonstreze cat de capabil este chiar miercuri, cand clujenii dau piept cu FC Botosani, intr-un meci contand pentru optimile de finala ale Cupei Romaniei.

Cu ocazia conferintei de presa in care tehnicianul a fost prezentat, Paulo Sergio a declarat ca nu renunta la niciunul dintre obiectivele echipei.

"Daca aceste obiective nu ar fi tangibile, nu s-ar mai numi obiective. Ar fi iluzii. Vreau ambitie in vestiar si sa castigam fiecare meci. Clasamentul nu arata bine, dar nu trebuie sa ne gandim la clasament. Nu ma intereseaza diferenta din clasament. Pas cu pas putem sa ne indeplinim toate obiectivele. Nimeni din club nu vrea sa castige mai mult ca mine", a declarat noul antrenor al celor de la CFR Cluj.

Presedintele clubuli din Gruia, Iuliu Muresan, a declarat ca l-am mai dorit pe portughez si in urma cu un an.

"A mai fost la Cluj si a urmarit cateva meciuri. Atunci nu-l puteam aduce pentru ca era la Sporting, dar de atunci studiaza echipa noastra. Andone m-a luat prin surprindere, cu plecarea sa, dar intotdeauna imi place sa am un plan B", a afirmat Muresan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.