Steaua a invins, scor 3-0 (1-0), formatia suedeza Halmstads BK, intr-un meci contand pentru etapa a IV-a a grupei C din Cupa UEFA.

Scorul a fost deschis in minutul 9 (video) , cand capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, a sutat de la 22 de metri in poarta, in urma unei respingeri in careu a jucatorilor suedezi.

In minutul 60 (video) , Nicolita a centrat perfect de pe partea dreapta pentru Bostina, care a tras din 5 metri in portarul advers.

Steaua si-a marit avantajul in minutul 64 (video) , cand Lucian Goian a inscris cu capul, din 9 metri, dupa un corner executat de pe partea stanga de Gabriel Bostina.

Al treilea gol al echipei Steaua a fost reusit de Victoras Iacob, in minutul 72 (video) . Iacob a preluat o minge centrata de Radoi si cu un sut de la marginea careului mare a trimit mingea in poarta.

Steaua: 33. Hamutovski - 20. Ogararu, 3. Goian, 24. Ghionea, 15. Nesu - 16. Nicolita, 6. Radoi (28. Fl. Lovin '84), 22. Paraschiv, 11. Bostina (2. Fl. Dumitru '82) - 10. N. Dica, 19. V. Iacob (21. A. Cristea '74). Antrenor: Oleg Protasov.

Halmstads: 22. Sahlman - 23. E. Jensen, 12. Zvirgzdavskas, 4. T. Jonsson, 2. P. Johansson - 18. Anklev, 14. Djuric, 9. Svensson, 7. Fribrock (15. P. Larsson '46) - 17. P. Ingelsten, 8. Delani (24. J. Johansson '83). Antrenor: Jan Andersson.

Cartonase galbene: Bostina '81 / Sahlman '31, Ingelsten '62

La meci au asistat aproximativ 25.000 de spectatori. Pe tot parcursul meciului, suporterii Stelei au scandat numele antrenorului Oleg Protasov, care a declarat, marti, ca ar putea parasi formatia bucuresteana.

In minutul 20, in loja finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, si-a facut aparitia si presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a salutat publicul de cateva ori.

La pauza, de la statia de amplificare s-a facut apel la suporterii de la peluza a II-a sa nu mai escaladeze gardul, observatorul de joc somand clubul Steaua ca jocul va fi oprit in caz contrar.

La meci a asistat si antrenorul Cosmin Olaroiu, care l-ar putea inlocui pe Protasov in cazul in care acesta va pleca de la Steaua.

In ultima etapa programata pe 15 decembrie, Steaua va intalni, in deplasare, formatia Hertha Belin, iar RC Lens va juca acasa cu Sampdoria.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.