Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca este foarte bucuros pentru victoria cu Molde FK si considera ca formatia antrenata de el s-a impus prin joc.

"Sunt foarte bucuros ca am castigat acest meci, mai ales ca am avut parte de foarte multe surprize. Cei de la Molde au venit cu o echipa schimbata, iar pe multi dintre jucatori nici nu i-am gasit pe site-uri sau macar ceva detalii despre ei. Dar multi sunt componenti ai nationalei U19 a Norvegiei, asa ca sunt jucatori de calitate. Ne gandim la urmatorul meci si incercam sa castigam partidele pe care le mai avem in Europa League", a declarat Reghecampf, potrivit prosport.ro.

De asemenea, antrenorul formatiei din Ghencea vrea ca Steaua sa castige si urmatorul meci pentru a-si asigura calificarea in 16-imile Europa League.

"Avem emotii in continuare la calificare. Trebuie neaparat sa castigam urmatorul meci si nu trebuie sa le dam posibilitatea adversarilor sa se apropie. Am avut foarte multe ocazii, am ratat si un penalty si sper sa fie ultimul. Cred ca ne-am impus prin joc si vom incerca pe viitor sa concretizam ocaziile pe care le avem".

Steaua Bucuresti a invins, joi, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0, echipa norvegiana Molde FK, intr-un meci contand pentru etapa a treia a Europa League.

Formatia romaneasca ocupa prima pozitie in grupa E, cu sapte puncte, urmata de FC Copenhaga - 4 puncte, Molde FK - 3 puncte si VfB Stuttgart - 2 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.