CFR Cluj a scos o remiza eroica in deplasare cu Galatasary, scor 1-1, intr-un meci care a avut cam de toate. Un teren mocirlos, o ploaie torentiala continua, eliminare, penalty, autogol, gol si tensiune.

CFR a deschis scorul cu ajutorul unui autogol, dar l-a pierdut pe Aguirregaray inca inainte de pauza. Felgueiras a parat un penalty in prima repriza, dar a primit gol la singura sa greseala spre final de meci. 1-1 cu mari emotii si o aparare fenomenala si sperantele pentru primavara europeana cresc in sufletul celor din Gruia.

Pe o ploaie torentiala care practic a inecat terenul stadionului din Istanbul, CFR Cluj nu a parut impresionata nici de atmosfera facuta de fanii inflacarati ai celor de la Galatasaray. Ardelenii au demarat in tromba si au produs o serie de faze extrem de periculoase in primele minute, cu Rafael Bastos in prim-plan.

Doar primul sfert de ora a aratat echipa din Gruia mai multa pofta de ofensiva. Ardelenii s-au muiat imediat, atat la figurat cat si la propriu, terenul greu din cauza ploii care a cazut din abundenta facand ca schemele de joc ale elevilor lui Andone sa nu fie tocmai reusite.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.