Dinamo s-a impus cu 2-1 in meciul disputat pe Arena Nationala impotriva lui Rapid. Giulestenii au deschis scorul prin Daniel Pancu, dar Dinamo a revenit inainte de pauza si a egalat prin Marius Alexe tot el marcand si in startul reprizei a doua din penalty.

Clasamentul Ligii 1 revine la normal dupa disputarea acestui meci restanta din etapa a patra, toate echipele au cate 12 partide.

Fara un varf veritabil in prima garnitura, Danciulescu neavand loc nici macar pe banca de rezerve, Dinamo n-a aratat totusi momente de slabiciune in ofensiva. Trupa lui Bonetti a inceput in atac meciul si nu a cedat deloc initiativa in prima jumatate de ora.

In minutul 12, Dinamo a oferit prima mare ocazie de gol in urma unei lovituri libere executta de Catalin Munteanu de pe stanga. Mingea a ajuns la Luchin care a trimis cu capul insa in transversala. Glauber Berti a fost si el aproape sa inscrie pentru dinamo, dupa ce a deviat periculos o centrare a lui Alvarez si a fost foarte aproape de autogol.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.