Pandurii Targu Jiu a terminat la egalitate, scor 0-0, partida de pe teren propriu cu liderul clasamentului. Steaua a avut o prima repriza dezastruoasa la Targu Jiu, dar a reusit sa nu primeasca gol pana la pauza. Repriza a doua a fost sub controlul ros-albastrilor, dar nici ei n-au reusit sa trimita mingea in poarta. 

In fata unor tribune electrizante, Steaua s-a muiat de tot la Targu Jiu, desi venea din postura de lider a clasamentului. Gorjenii au dominat copios prima repriza pe fondul unui joc dezastruos al Stelei. Una dintre cele mai slabe reprize a ros-albastrilor din acest sezon s-a soldat cu o sumedenie de ocazii ale trupei lui Grigoras la poarta lui Tatarusanu si niciun sut periculos al stelistilor pentru 45 de minute.

Grigoras a semnat primele doua mari ocazii de gol ale gazdelor, prima data reluand peste poarta din pozitie ideala, pentru ca in minutul 11 Tatarusanu sa se opuna deschiderii scorului.

Voiculet si Maxim au mai amenintat poarta stelista in minutele urmatoare, pe fondul unui joc tot mai entuziasmant al gazdelor, dar Tatarusanu s-a dovedit in zi buna si a scos tot ce a trecut de fundasii echipei din Ghencea.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.