Fostul impresar Dumitru Tudor a fost prins in flagrant de politisti joi seara, in Capitala, dupa ce i-a santajat pe antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, si pe sotia acestuia, Ana-Maria Prodan.
Surse din Politie au declarat, pentru MEDIAFAX, ca fostul impresar, cunoscut in lumea fotbalului cu porecla "Ciorba", ii santaja de mai multa vreme pe antrenorul Stelei si pe sotia acestuia.

Tudor le-a spus celor doi ca, daca nu platesc 12.000 de lei, va face publice informatii despre ei considerate compromitatoare. Reghecampf si Prodan au reclamat la Politie, astfel ca, joi seara, a fost organizat un flagrant.

Potrivit acelorasi surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi sa-i aduca, la un restaurant din sectorul 1, o prima transa de 12.000 de lei. Dupa ce a primit banii, fostul impresar a fost prins de politisti si dus la audieri.

In aprilie 2011, fiul lui Dumitru Tudor, Dragos, a fost retinut in Olanda, alaturi de Natalia Mateut, fiica fostului fotbalist Dorin Mateut, si de alti doi tineri, pentru folosire de carduri bancare false.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.