Presa olandeza a scris dupa meciul de marti cu Romania, scor 4-1, din preliminariile CM 2014, ca echipa antrenata de Louis van Gaal a obtinut o victorie pretioasa, in atmosfera ostila de pe Arena Nationala, in fata celui mai puternic adversar din grupa D. 

"Brazilia e acum mai aproape. Olanda a obtinut o victorie excelenta, meritata, intr-o atmosfera ostila, impotriva celui mai puternic adversar din grupa. Un motiv de mandrie. Van der Vaart, implicat la trei goluri, si-a aratat clasa. Olanda a fost stapana jocului. Furtuna romaneasca s-a dezlantuit in finalul primei reprize, gazdele au avut superioritate, purtate de publicul entuziast. Marica a inscris si stadionul a revenit la viata. Insa furtuna s-a oprit chiar inainte de pauza, pentru ca Olanda a facut 3-1 si apoi a jucat cu siguranta", a scris publicatia Ons Oranje.

Ziarul De Telegraaf a precizat ca nationala Olandei a dominat partida. "Olanda pe drumul spre Rio dupa ce a surclasat Romania la Bucuresti. Olanda a jucat cu siguranta si a lovit de patru ori. Marica a redus din handicap pentru 2-1, un gol meritat pentru ca mai devreme Torje lovise bara, iar Stekelenburg a salvat din fata lui Grozav. Dupa pauza nationala Olandei a tinut jocul in maini. Fanii romani, care au cerut un penalty in finalul partidei, au parasit stadionul dezamagiti. Olanda sta acum pe roze", a scris De Telegraaf.

"Victorie mare cu Romania", a scris Omroep Brabant, in timp ce NOS a apreciat ca nationala batava a obtinut "un succes lejer, convingator".

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.