Conferinta de presa de ieri a adus la prezidiu aceeasi distributie ca aceea dinaintea meciurilor cu Feyenoord si Rennes: Dinu Gheorghe, Razvan Lucescu, Daniel Niculae si Ilyes.
"Meciul cu PAOK ne poate aduce satisfactia calificarii in fazele superioare ale Cupei UEFA. Sunt sigur ca va fi acelasi Rapid care a invins pe Feyenoord si Rennes. Ma bucur ca Razvan Lucescu a reusit sa-i invinga pe doi dintre cei mai buni antrenori romani, Bölöni si Mircea Lucescu, dar mai are mult de munca pana va ajunge la nivelul lor", a spus presedintele giulestenilor, care a precizat ca nu-si simte postul amenintat: "Nici eu, nici Razvan nu suntem pe nici un faras. Stiu numele jucatorului pe care doreste sa-l cumpere patronul, dar nu pot sa spun decat ca joaca in echipa nationala". Razvan Lucescu a spus ca se asteapta la o reactie extraordinara din partea elevilor sai.

"Este un moment unic si trebuie sa-l tratam ca atare. Pentru noi este mai importanta calificarea decat pozitia finala pe care o vom ocupa in grupa. Nu multe echipe romanesti se pot lauda cu o asemenea performanta. PAOK este o echipa cu fotbalisti agresivi, determinati, ca de altfel toti fotbalistii din Balcani. Sunt sigur ca-si vor vinde scump pielea aici", a declarat Lucescu. Numarul mare de spectatori greci care vor fi prezenti joi pe stadionul Giulesti nu il sperie pe Daniel Niculae: "Indiferent cat de multi greci vor veni, sunt sigur ca nu se vor auzi pe Giulesti".

Batausii, interzisi in Giulesti


Presedintele Dinu Gheorghe a declarat ca cei doi suporteri care l-au agresat pe cameramanul TVR Valentin Motorga la sosirea formatiei giulestene de la Donetk nu vor mai avea acces pe stadionul Giulesti. "Politia ne-a comunicat astazi numele celor doi care nu vor avea acces pe stadion la meciurile Rapidului. Le vom pune pozele la fiecare intrare in stadion", a explicat oficialul rapidist. Vama si-a asumat vina in ceea ce priveste incidentul petrecut in avion tot joi noaptea, in care suporterii rapidisti au intentionat sa-l loveasca pe fostul director de marketing al clubului Dinamo, Cristi Iancu.

Au venit fara capitanul Udeze

Tehnicianul George Kostikos nu se va putea baza pentru partida din Giulesti pe capitanul Ifeanyi Udeze, suspendat dupa ce a fost eliminat in meciul cu VfB Stuttgart, si pe mijlocasul Hristos Maladenis, accidentat. Astfel, antrenorul lui PAOK a venit la Bucuresti cu un lot de 20 de jucatori: Fernandes si Tohouroglou - portari, Karipidis, Koutsopoulos, Hasiotis, Haralambous, Feutchine, Amir Azmy si Megahed - fundasi, Egomitis, Andralas, Vangelis, Zagorakis, Iliadis, Konstantinidis, Balafas, Fadlalla - mijlocasi, Yiasoumis Yiasoum, Salpigidis, Hristodoulopoulos si Mieciel - atacanti.