Tehnicianul formatiei Steaua, Oleg Protasov, a afirmat, in timpul unei consferinte de presa, ca are probleme personale care l-ar putea face sa renunte la intelegerea cu formatia campioana.

"Nu am discutat cu nici o echipa sI am contract cel putin pana la sfarsitul turului. Exista probleme personale ce m-ar putea face sa ma despart cu Steaua, dar nu am luat nici o hotarare. Va fi luata de mine si de familia mea.", a declarat Oleg Protasov.

"Lucrurile care au aparut in ultimul timp pot fi scrise intr-o carte de fantezie. Nu am discutat cu nici o echipa, cu absolut nimeni, sunt la Steaua, am un contract aici si cel putin pana la finalul turului raman aici. Intr-adevar exista ceva probleme, dar de natura personala si aceasta poate fi o posibilitate care sa ma faca sa ma despart de Steaua, dar in acest moment nu am luat nici o decizie. Voi decide impreuna cu familia mea, atunci cand va veni timpul. Acum nu exista nimic altceva in afara de Steaua si de cele trei meciuri care au mai ramas in acest an", a spus Protasov.

Tehnicianul ucrainean a afirmat ca Steaua are nevoie de victorie in meciul cu Halmstads din Cupe UEFA asa cum are nevoie "un om de oxigen". "In cupele europene mergem destul de bine, dar acum a venit jocul cu Halmstads, care are un rol foarte important. Avem nevoie de victoire, cum are nevoie un om de oxigen si vreau sa cred ca jucatorii nu au probleme din cauza a ceea ce s-a auzit in ultimele zile. Sunt profesionisti si cred ca vor da totul pe teren", a spus Protasov, care a mentionat ca Mirel Radoi s-a pregatit separat, dar va fi apt pentru jocul de miercuri.

Oleg Protasov considera ca Halmstads va dori sa paraseasca frumos Cupa UEFA, dupa ce a pierdut trei jocuri in grupa C, din acest motiv meciul de miercuri anuntandu-se extrem de dificil. "Nu o sa fie usor, echipele care nu au adunat pana acum puncte incearca sa faca ceva pe ultimna suta de metri, pentru ca nu au ce sa piarda si de aceea cred ca sunt foarte periculosi. Steaua este insa o echipa mai valoroasa si trebuie sa castige cu orice pret. Halmstads a pierdut pana acum trei jocuri in grupa si vrea sa iasa frumos din competitie, deci o sa lupte", a subliniat Protasov.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.