Timisorenii nu sunt convinsi ca forma slaba aratata de Dinamo in ultima vreme se va pastra.

Mai sunt doar cinci zile pana la cel mai asteptat meci de catre timisoreni. Daca publicul e dintotdeauna conectat la o partida cu Dinamo, incet-incet si jucatorii sesizeaza importanta disputei cu "cainii".

Desi adversarii de duminica nu trec printr-o perioada fasta, alb-violetii nu se culca pe-o ureche. "Nici un meci nu seamana cu celalalt, poate va fi o mobilizare mai mare pentru ei ca au si meciul de cupa europeana. Deocamdata Dinamo nu este in forma, dar pana la ora meciului nu se stie ce se poate intampla", spune Gigel Coman, care va reveni pe teren dupa a treia suspendare din acest tur de campionat! "Poate sunt eu putin mai impulsiv, dar nu cred ca e o agresivitate iesita din comun. Unele cartonase le-am luat nemeritat", explica mijlocasul banatenilor, care stand in tribuna la partida cu Pandurii a devenit foarte concis: "Importante sunt punctele. Faptul ca am castigat ne da dreptul sa speram ca vom face un meci bun la Dinamo". Coman crede ca pentru Poli ar fi bun si un rezultat egal in Stefan cel Mare: "Eu zic ca pentru noi si un meci egal este bun la Dinamo. Acum doua etape am reusit prima victorie in deplasare. Campionatul e lung si nu se stie ce se poate intampla". Desi este foarte apropiat de multa vreme de Olaroiu, Coman a exclus varianta plecarii sale la Steaua daca Oli va prelua gruparea din Ghencea: "Sunt jucator la Timisoara, dansul a plecat, dar noi ramanem aici. Poate vrea sa ne ia, dar nu plecam de capul nostru, oricum ar trebui sa ne lase Poli. Eu doresc sa-mi termin contractul cu bine".

"Era bine sa mai jucam"

Finalul de tur nu-l bucura prea mult pe Ovidiu Petre. "Pentru noi a fost bun sfarsitul acesta, rezultatele ne-au adus o liniste. Poate era chiar bine daca mai erau vreo 4-5 etape, ne ajuta mai mult. Dar pana la urma e bine ca s-a terminat si asa. Cu pregatirea din iarna sper sa ne mobilizam, sa reincepem cum am incheiat", spune Petre, care va profita de vacanta pentru a-si rezolva problemele medicale: "Imi doresc sa treaca aceste doua meciuri care au mai ramas si apoi sa vad ce-i de facut cu problemele medicale, pentru ca este greu sa continuu asa. Poate ma operez, poate nu".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.