Presedintele ros-albastrilor, Marius Lacatus, spune ca, daca Oleg Protasov va dori sa plece la finele celor trei jocuri pana la pauza competitionala, oficialii nu au cum sa il impiedice sa faca acest lucru.

Ieri dupa-amiaza, la sediul clubului a avut loc o intalnire intre tehnicianul ucrainean si conducerea din Ghencea in legatura cu viitorul lui Protasov la echipa.
Desi Oleg va pleca dupa meciul cu Hertha de pe 15 decembrie la Dnepr, in locul sau urmand sa soseasca Cosmin Olaroiu, acesta a vrut sa linisteasca pentru moment spiritele. "Oleg Protasov a spus ca rezultatele echipei din urmatoarele jocuri sunt cele care conteaza cel mai mult si in care isi doreste calificarea in primavara europeana si mentinerea primei pozitii in campionat", a declarat Lacatus. Presedintele Stelei a mai afirmat ca este normal ca pentru un antrenor care are rezultate sa existe si oferte. "Protasov si-a facut o carte de vizita la formatiile pe care le-a pregatit. Daca va dori ca din iarna sa plece in Ucraina, noi nu il putem tine legat de maini si de picioare la club. Ne va parea rau in cazul in care se va desparti de noi, pentru ca a avut rezultate bune si a demonstrat ca este un om cu foarte mult caracter", a mai completat fostul numar sapte din Ghencea.

La randul sau, Becali a declarat ca, din spusele ucraineanului, acestuia ii este foarte greu sa se desparta de echipa. "Oferta de la Dnepr o are inca de acum doua luni. A mai spus ca nu a negociat nimic si ca nu vrea sa discute in prezent despre acest lucru. Vom vorbi despre acest subiect dupa ce vom juca cu Hertha. Orice va fi posibil", a declarat finantatorul, care a stat de vorba cu Oleg prin intermediul unei traducatoare aduse special.
De asemenea, Protasov a vrut sa ii linisteasca si pe jucatori, mai ales ca urmeaza un joc foarte imporatant maine, in Cupa UEFA, cu Halmstad. Singurul lucru pe care l-a spus a fost: Tot ceea ce conteaza acum este sa ne concentram pentru meciurile care au mai ramas pana la pauza competitionala!

"Nu pot sa comentez nimic, pentru ca nu m-a cautat nimeni de la Steaua. Eu stiu ca deocamdata echipa are antrenor, asa ca nu va pot spune mai multe."
Cosmin Olaroiu

Gigi Becali nu ii cere nici un ban lui Oleg Protasov

Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a declarat ca, in momentul in care ucraineanul Oleg Protasov va parasi formatia din Ghencea, nu ii va mai cere suma de 150.000 de euro cuvenita in urma rezilierii contractului. "Cum am sa-i mai cer acesti bani pentru care a muncit, demonstrand de la venirea sa la echipa ca este un antrenor de valoare? Am vorbit cu Meme Stoica si cu Marius Lacatus, iar daca va parasi Steaua, Cosmin Olaroiu va veni in locul sau", a declarat latifundiarul din Pipera. "Fotbalistii vor lupta sa castige in ultimele meciuri pana la pauza competitionala pentru a-i lasa lui Oleg un palmares apreciat", a mai completat Gigi Becali.

Jan Andersson: "Nu am venit in vacanta"

Delegatia suedezilor de la Halmstad a sosit ieri dupa-amiaza in Romania. Jan Andersson, tehnicianul nordicilor, a declarat ca spera sa obtina macar un punct in meciul cu Steaua. "Nu am venit in vacanta. Daca presa suedeza a scris asta, inseamna ca nu stie ce vorbeste. Cred ca Steaua este cea mai puternica echipa a grupei, dar sper sa nu terminam aceasta competitie cu 0 puncte". Fotbalistii lui Halmstad au afirmat ca nu cunosc nici un jucator al Stelei, dar stiu ca echipa din Ghencea este una puternica. "Vor avea probleme cu noi", au spus la unison Larsson si Jensen. Adversarii ros-albastrilor sunt cazati la hotelul Hilton si vor efectua antrenamentul oficial maine seara, de la ora 20:00.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.