Marton Esterhazy, observatorul partidei Steaua - FC Copenhaga din grupele Europa League, a declarat ca nu a fost vorba de nici un comportament rasist la meciul formatiei antrenate de Laurentiu Reghecampf.

Potrivit realitatea.net, aceasta reactie vine dupa ce presedintele CNCD, Csaba Asztalos, a declarat ca observatorul UEFA a notat o serie de incidente rasiste in raportul intocmit la finalul partidei Steaua - FC Copenhaga.

"Nu stiu de unde e informatia asta, am fost sunat chiar si de ziaristi din Ungaria sa ma intrebe acest lucru! Sa o luam cu inceputul: nu-l cunosc si nu am vorbit niciodata cu Csaba Asztalos, nu stiu de unde ar avea asemenea informatii. Doi, raportul meu catre UEFA e unul secret! Nu e trimis pe mail, exista o linie directa prin care eu am comunicat direct oamenilor de la forul continental", a declarat Esterhazy pentru Gazeta Sporturilor.

De asemenea, observatorul a tinut sa sublinieze ca la meciul Steaua - FC Copenhaga nu a fost vorba de nici un comportament rasist.

"Va spun clar, cat se poate de clar: la meciul dintre Steaua si FC Copenhaga nu a fost vorba de nici un comportament rasist! Nici al spectatorilor, nici al jucatorilor sau al oficialilor. Am vorbit cu arbitrii, cu observatorul lor, cu alti angajati ai UEFA prezenti la meci si nu a fost vorba despre nimic rasist. Totul a fost foarte bine organizat, a fost un meci perfect din punctul meu de vedere", a precizat observatorul UEFA.

"Exista o plangere la UEFA din cate stiu eu pe probleme de rasism in urma meciului cu FC Copenhaga, facuta de observatorii partidei, nu a venit din partea CNCD. Am inteles ca se refera la ceea ce s-a intamplat la finalul partidei, dupa meci, cand au mers oficialii si jucatorii sa salute galeria. Am inteles ca acolo au fost probleme, eu nu am fost la acea partida", a declarat, marti, Csaba Asztalos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.