Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca va propune Guvernului ca Csaba Asztalos sa fie schimbat din functia de presedinte al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii deoarece "deranjeaza lucrurile".

"Asztalos asta e de pe alta planeta. Am sa propun Guvernului sa-l schimbe imediat. El face foarte multe prostii. Crede ca daca pacaleste statul roman sa-si ia salariul poate sa bage bete in roate si sa invrajbeasca situatia dintre romani si unguri. Ce om politic e el? Sa nu ma supere ca-l iau intr-o tarbaca", a declarat presedintele LPF, potrivit prosport.ro.

Steaua, amendata de Jandarmerie cu 127.000 de lei

Dragomir a afirmat ca romanii au fost, dintotdeauna, frati cu ungurii si romii si ce s-a intamplat la meciurile Stelei cu Rapid si CFR Cluj au fost "niste glume".

"Noi cu ungurii am fost frati dintotdeauna. El deranjeaza lucrurile. Cum sa ne invrajbeasca el? Pe onoarea mea, ar trebui sa fie destituit imediat Asztalos asta. La noi nu e xenofobie, astea sunt glume. Lasa-i pe oameni sa mai faca o gluma, ca doar nu baga cutitul in el. Noi de aia suntem un popor frumos, ca ne-am impreunat unii cu altii, cu ungurii, cu everii, cu tiganii, cu toti", a mai adaugat Dumitru Dragomir.

FRF, avertizata de UEFA: "Vom lua cele mai severe masuri"

Dupa meciul Steaua - CFR Cluj, Csaba Asztalos a declarat ca LPF ar trebui sa aiba o reactie in cazul gestului facut de managerul formatiei bucurestene, Mihai Stoica, la finalul partidei, cand a infipt un steag al Romaniei in dreptul unei porti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.