Victor Piturca a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre planul pe care l-a pregatit pentru meciurile cu Turcia si Olanda.

Selectionerul considera ca Turcia are prima sansa, dar vrea cel putin un egal in meciul de vineri.

"Intalnim doi adversari cu care ne vom bate la calificare. Primul joc din Turcia il consider extrem de important. Cu Turcia si Ungaria ne batem pentru locul doi, Olanda fiind echipa cea mai valoroasa din grupa. Turcia este peste nivelul nostru, dar si noi am demonstrat ca avem posibilitatea sa ne batem. Ne dorim toate punctele cu Turcia si Olanda. Ar fi totusi bun si un egal in Turcia pentru ca jucam in deplasare. Turcii sunt razboinici, dar aici vorbim de valoare. Jucatorii romani nu-si gasesc deocamdata locul in Europa. Arda Turan este jucatorul numarul unu al Turciei, dar de la mjloc in sus toti sunt periculosi. Daca batem in Turcia, 75% ii scoatem din cursa de calificare", a comentat Piturca.

Piturca a tinut sa prezinte problemele medicale pe care le intampina, afirmand ca, dupa ce Tanase a plecat din cantonament, alti doi jucatori mai au probleme.

"Tanase a iesit din carti pentru acest meci, iar Tamas are o problema, motiv pentru care l-am chemat pe Gardos, care nu era in lotul de 23. Vom vedea cum va reactiona Tamas in urmatoarele zile. In rest sunt mici probleme cu Chiriches, care sper sa fie apt pana la jocul cu turcii", a spus Piturca.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.